vrijdag 25 december 2015

Fijne dagen!

                               
Geniet van de dagen en van elkaar, tot 2016.

Liefs, Gerard & Marjonel


zondag 13 december 2015

Update woonkamer.


Eindelijk ik kan jullie de nieuwe meubels laten zien inmiddels zitten wij er al weer twee weken op maar het kwam er niet van om mooie foto`s te maken.

In mei zijn wij naar de Potstal geweest in Valburg en hadden deze bank en stoel al gezien, maar omdat wij volop in de verbouwing zaten en de hele boel moesten stucen, sausen en verven, zijn wij in augustus terug geweest en hebben een mooie donker grijze bank met twee love seats in gewassen linnen katoen in een lichtere kleur uit gekozen.
Meteen een nieuwe salon tafel, die origineel een oude voerbak is, en ik wou graag een tafeltje naast de bank die wij daar ook zagen  staan.


Wij hebben bewust gekozen voor wat grotere meubels zodat ze niet zo verloren gaan in de ruimte.
De kruik op het tafeltje naast de bank stond eerder op de zuil in de woonkeuken, de luiken achter de bank komen van de slaapkamer af en zijn zoals je ziet verhuist naar de woonkamer. Ik heb de luiken wel een beetje donkerder gemaakt met loogbeits oud eik die wij in de herfstvakantie gekocht hebben bij Esatto. De oude houtenbak heb ik al een tijdje zo ook de zandstenenballen, die hebben een paar jaar buiten gelegen en zijn nu mooi bemost en verweerd ik heb er 1 in de houten bak gelegd meer heeft het niet nodig. Ik vindt het mooi zoals hij is en hou er niet van van om er van alles in te leggen.

Wij zijn dan ook heel happy met alles, knus rustig en sober waar wij van houden.