dinsdag 14 oktober 2014

Herfstvakantie

Deze week heb ik herfstvakantie.
Ik vindt het dan ook heerlijk buiten, de ganzen vliegen massaal over in V formatie richting het zuiden, voor mij het teken dat het herfst is.

Vanmiddag hebben mijn man en ik, hij is ook een paar dagen vrij, een wandeling gemaakt in Ommen bij het kasteel Eerde, de zon scheen en hebben dan ook een heerlijke frisse neus gehaald.
Ik heb dan ook een paar foto`s gemaakt. In de wei scheen de zon maar achter tegen de bossen aan hing mist en dat gaf een mooi plaatje en heb het geprobeerd vast te leggen.

Het viel ons op dat je niet zo heel veel oude landhekken meer ziet die van oude bomen en takken gemaakt zijn, op de terug weg hebben wij nog een omweg gemaakt lang de boerderijen bij Den Ham, omgeving Hallerhoek, om te kijken of wij daar nog mooie hekken tegen kwamen voor op de foto. De meeste waren toch wel gegalvaniseerde ijzeren hekken of nieuw gemaakte eiken, jammer die oude hekken hebben wel wat.

Zoals jullie zien is het gelukt met mijn naam op de foto`s.

De houtenbak waarvan mij verteld is dat het een meelschep is blijkt een graanschep te zijn, dames dank jullie wel voor alle tips.

Geniet van de herfst, Marjonel