dinsdag 12 augustus 2014

Logement It Foarhûs


De vakantie zit er weer op, heerlijk rustig aan doen, lekker relaxen, een beetje klussen, wat brocante markten aflopen, fietsen maar vooral heerlijk genieten. 

We zijn ook nog een week weg geweest naar Friesland, Hemrik om precies te zijn. Jullie hebben vast de reportage gezien in de WLS van het Logement It Foarhûs heerlijk was het het daar, Hans en Pauline zijn hele gast vrije mensen en hebben ons dan ook heerlijk verwent met allerlei zelf gemaakte lekkernijen. It Foarhûs is dan ook nog eens mooi sober ingericht met mooie stoere en brocante spullen, we kwamen daar heerlijk tot rust en voelden ons daar thuis. Meneer Jansen had een grote boomgaard tot zijn beschikking waar hij nog al van de kippen, de haan en de kat onder de indruk was. Als je tot rust wilt komen is dit een echte aanrader.

Ik ben ook nog aan het schilderen met de kozijnen deuren en luiken in de keuken, daar komt de kleur Piombo op van Carte Colori, maar daar over de volgende keer.
Nieuwe volgers van harte welkom heel leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te volgen en dank jullie wel voor alle lieve berichtjes.

Marjonel