woensdag 21 augustus 2013

Einde vakantie

Het zit er voor mij bijna op, aanstaande maandag weer aan de bak en het werd weer eens tijd voor een nieuwe post, door de vakantie en familie omstandigheden heb ik er niet veel aangedaan, ik heb wel zoveel mogelijk jullie posten bijgehouden.

Wij zijn dit jaar niet met vakantie geweest, we hadden de nodige verfklussen aan de buiten kant van het huis, maar wel leuke uitjes naar onder andere brocante markten gemaakt en s'avonds heel wat uurtjes heerlijk in de tuin gezeten met een rose, en als het wat frisser begon te worden gingen wij richting de veranda.
We hebben een bezoek gebracht aan het oorlogsmuseum in Overloon, dat was een wens van onze jongste zoon, ook mijn vader is mee geweest, vooral de mannen hebben hier van genoten.. ik kan je zeggen dat het heel indrukwekkend is.


 
Wij mogen ook graag fietsen, leuke dorpjes door, de boer op en natuurlijk ergens op een terras genieten van een heerlijke sorbet of cappuccino met appeltaart en een toef slagroom. 
Op 1 van de fiets tripje langs het rand van het bos kwamen wij deze paddenstoelzwam tegen, prachtig zo`n grote hadden wij nog niet gezien deze had een doorsnee van 80 cm.


Ook zijn we nog bij het paleis het Loo geweest, daar moet je toch ook een keer geweest zijn, veel gezien binnen en buiten. Maar ik wil jullie de eerst 2 foto`s niet onthouden ik vind ze het toppunt van kits, al die marmeren beelden en fonteinen zeggen mij niks. 
De Oranjerie met strakke beukenhagen en de paardenstallen met bijbehorende koetsenpark vonden wij het mooist .


Groetjes, Marjonel.