zondag 30 juni 2013

Lamp

Een tijdje geleden had ik een mooie lamp gezien bij Seizoen en Stijl, maar ja ik had al een mooie pot gekocht en je kunt niet alles tegelijk hè.
Na even sparen, wat geld gekregen voor mijn verjaardag en had een mooie opbrengst van de brocante markt in Nijverdal, had ik het benodigde bedrag bij elkaar voor de lamp die ik op het oog had.

Na een telefoontje of de lamp nog te koop was toerden wij op een zaterdagmorgen richting Ochten. Daar aangekomen vond ik de lampenvoet bruiner dan dat ik in mijn herinnering had, gelukkig hadden zij er meer staan en vond ik een andere stoere lamp, hij is loodkleurig met een zwart kapje en een natuurstenen voet. Zoals je ziet staat hij naast de stoel, wij gebruiken hem als sfeerlamp maar ik kan hem ook gebruiken als leeslamp. Ik ben er super blij mee.Verder wil ik alle nieuwe volgers van harte welkom heten, heel leuk dat jullie allemaal mijn blog de moeite waard vinden om te volgen.

Ik wens iedereen een fijne zonnige week toe Liefs, Marjonel

zondag 16 juni 2013

Tinnen schaal

Hallo allemaal

Zoals jullie misschien nog wel weten heb ik samen met mijn vriendin op de brocantemarkt gestaan in Nijverdal  afgelopen 5 mei waar het heel gezellig was en waar wij ook nog eens goed verkochten.

Natuurlijk heb ik zelf ook  nog wat gekocht, een mooie tinnen schaal en een grijze pot, die hun plek hebben gevonden op het aanrecht.


Van de verkochte spulletjes en mijn verjaardags-geld heb ik een mooie lamp gekocht, die laat ik in een volgende post zien.

Tip
Vrijdag 21 juni is er in het 900 jaar oude Diepenheim een brocantemarkt waar het stadje omgetoverd wordt in een waar brocante paradijs het begint om 10.00 tot 17.00

       Liefs, Marjonel